 |
Автор |
Сообщение |
cat in the hat
|
Заголовок сообщения: Re: Рецепты Крок Пот - 2 Добавлено: 01 фев 2013, 20:48 |
|
Зарегистрирован: 23 июн 2011, 09:13 Сообщения: 2691
|
Gull писал(а): Я обычно делаю запеканку-ленивые голубцы в духовке, но и в крокпоте хорошо получилась. Уложить слоями нашинкованную капусту с тертой морковью (можно использовать готовую смесь для cole slaw), затем слой сырого риса (примерно 1 чашку), затем слой фарша или брекфаст сосидж (упаковка в 1 паунд). Фарш предварительно обжарить для крокпота, для духовки необязательно. Залить запеканку соусом из томатной пасты, сметаны, воды и соли, перца. Так как у меня дома на этот раз не было томатной пасты и молочную продукцию я временно исключила из рациона, то сделала соус из банки diced помидорок с орегано и базиликом. Размельчила в блендере 1 банку помидор, добавила соль, перец и примерно чашку воды. Готовила на хай режиме 4 часа. Спасибо за рецепт! Сделала недавно, такая вкуснятина! 
_________________ "Может, думаю, на портного выучиться? Я заметил - у портных всегда хорошее настроение..." (С. Довлатов)
|
|
 |
|
 |
Valencia
|
Заголовок сообщения: Re: Рецепты Крок Пот - 2 Добавлено: 22 фев 2013, 17:22 |
|
Зарегистрирован: 30 окт 2010, 19:49 Сообщения: 3450
|
перенесла из другой темы
8 Slow Cooker Freezer Meals that can be made in 1 Hour!
http://www.sixsistersstuff.com/2012/09/ ... meals.html Там идая такая - приготовить заранее 8 милс - только индигриенты и заморозить, затем готовить в крок поте.
I started looking on Pinterest and discovered "Dump Chicken" recipes . . . you basically "dump" 4-5 ingredients into a slow cooker and in less than 5 minutes, your dinner prep is done! However, some of the recipes that we tried were terrible.
I started thinking about how we have a lot of simple slow cooker recipes on our website that actually taste good . . . tried-and-true family recipes. Then I started thinking about how I could prep all these meals now and throw them in the freezer and then when I needed a quick meal, I could just "dump" the contents of the bag into my slow cooker and let it cook all day.
So, I put together 8 of my favorite slow cooker meals and timed myself- I was able to prep all 8 meals in one hour and 2 minutes (I probably would have been faster had I not cut my finger and had to run to find a band-aid!).
And I am going to make it super easy for you! I have included a shopping list that you need to make these meals, the recipe for each meal, step-by-step instructions, and side dish ideas!
Dinner doesn't get any easier than this!! So, here you go: 8 Slow Cooker Freezer Meals that can be made in 1 Hour! (Bonus: They actually taste good and are approved by my family!)
Там также есть шопинг лист- очень удобно. Мы не замораживаем заранее индигриенты, но готовили по этим рецептам. Вот этот очень понравился.
Black Bean Taco Soup Ingredients: 1 lb lean ground beef (or ground turkey works too!) 1 medium onion, chopped 1 package mild taco seasoning mix 1 (16 oz) bag frozen corn 1 (16 oz) can black beans drained and rinsed (you could use kidney beans or pinto beans) 2 (14 oz) cans stewed tomatoes 1 (8 oz) can tomato sauce 1 (4 oz) can diced green chilis Directions: Brown meat and onion, drain. Let meat cool for a minute, then dump into a resealable gallon-sized freezer bag. Dump the remaining ingredients into the bag, mix together, and zip bag closed. When ready to eat, remove from freezer and thaw in fridge for 24 hours. Cook on HIGH for 1-2 hours or LOW for 2-3 1/2 hours. Serve with tortilla chips, cheese, sour cream, and guacamole.
_________________ "Подлинные чудеса не шумны. И самые важные события очень просты. " (с)
|
|
 |
|
 |
tetiana t
|
Заголовок сообщения: Re: Рецепты Крок Пот - 2 Добавлено: 23 фев 2013, 23:18 |
|
 |
Богиня Мудрости |
 |
|
Зарегистрирован: 04 апр 2008, 07:03 Сообщения: 7701 Откуда: от верблюда
|
рецепты хорошие! а вот замораживать я не вижу смысла.24часа размораживать надо,легче на 2мин все свежие ингридиенты нарезать
|
|
 |
|
 |
Olga-Olga
|
Заголовок сообщения: Re: Рецепты Крок Пот - 2 Добавлено: 24 фев 2013, 13:23 |
|
Зарегистрирован: 16 авг 2012, 06:40 Сообщения: 4854
|
Мне кажется, что в этой чудо-кастрюле все вкусно получается, что ни задумай приготовить. Даже рецептов особых не нужно.
|
|
 |
|
 |
Inconspicuous
|
Заголовок сообщения: Re: Рецепты Крок Пот - 2 Добавлено: 24 фев 2013, 13:25 |
|
 |
Богиня Мудрости |
 |
|
Зарегистрирован: 27 дек 2010, 21:56 Сообщения: 1718
|
Olga-Olga писал(а): Мне кажется, что в этой чудо-кастрюле все вкусно получается, что ни задумай приготовить. Даже рецептов особых не нужно. Согласна ! 100% ! Крок Пат у меня без дела стоял долго. Сейчас же не знаю, как бы без него в хозяйстве обходилась.
|
|
 |
|
 |
tetiana t
|
Заголовок сообщения: Re: Рецепты Крок Пот - 2 Добавлено: 24 фев 2013, 14:35 |
|
 |
Богиня Мудрости |
 |
|
Зарегистрирован: 04 апр 2008, 07:03 Сообщения: 7701 Откуда: от верблюда
|
ишо крокрот можно с собой возить на отдых.мы например когда едим на 2недели на океан,на 4й день ресторанная еда надоедает.а в крокпоте здорово-все скинул на ночь,а утром вкусная домашняя еда
|
|
 |
|
 |
tetiana t
|
Заголовок сообщения: Re: Рецепты Крок Пот - 2 Добавлено: 02 мар 2013, 20:45 |
|
 |
Богиня Мудрости |
 |
|
Зарегистрирован: 04 апр 2008, 07:03 Сообщения: 7701 Откуда: от верблюда
|
а кто нибудь готовит в крок поте завтраки? хочу попробовать.классно же просыпаться,а в доме чтоб уже пахло вкусным завтраком.вот этот рецепт хочу опробовать.. http://getcrocked.com/2012/11/30/crock- ... casserole/ там на сайте этом уйма рецептов для крокпота
|
|
 |
|
 |
Anais
|
Заголовок сообщения: Re: Рецепты Крок Пот - 2 Добавлено: 03 авг 2013, 14:15 |
|
 |
Богиня Мудрости |
 |
|
Зарегистрирован: 17 июн 2011, 21:10 Сообщения: 7580
|
Хочу поделиться кстати одним обалденным рецептом для крок пота, сейчас рецепт напишу. Ум отьешь, так вкусно.
Herbed swiss steak makes 6 servings preparation time :25 minutes slow cooker cooking time: 3,5 to 4 hours or 7 to 8 on low
1 boneless beef round steak (about 1,5 pounds) dry musturd (sprinkle per piece each side) 1/2 cup all purpose flour 6 slices bacon, cut in 1 inch pieces 1 to 3 tablespoon vegetable oil 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon dried rosmary leaves, crushed 1/2 teaspoon dried thymw leaves, crushed 1 cup frozen small white onions 1 3/4 cup water 1,5 cup tomato juice 2 gloves garlic, minced.
1. Trim excess fat from steak. Cut meats into six serving pieces. Rub pieces with dry musturd. Dip in flour. Pound with a meat mallet until as much flour as possible sticks to meat. reserve any remaining flour. Set meat aside. 2. In a large skillet over medium heat, brown bacon until crisp. Remove bacon and drain on paper towels. 3. Add 1 tablespoon of the oil to bacon dripping in skillet. Brown meat in oil, adding additional oil if needed. 4. In a small bowl, mix salt, rosemary and thyme. Sprinkle mixture on each piece of meat. Place meat in a slow cooker. 5. Using same skillet over medium heat, brown onions. Transfer onions to slow cooker. Pour of excess drippings. 6. Stir reserved flour into drippings in skillet until lightly brownd. Stir in water, tomato juice and garlic. Stirring, bring to a boil, pour over meat and onions. Sprinkle with reserved bacon pieces. 7. Cover and cook on high fo 3,5 to 4 hours or on low for 7 to 8 hours or until meat is very tender. 8. Transfer meat to a serving platter. Serve with sause.
Serve with mashed potatoes and Waldorf salad.
_________________ Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека. Ф. Раневская.
|
|
 |
|
 |
Nasstyshka
|
Заголовок сообщения: Re: Рецепты Крок Пот - 2 Добавлено: 27 янв 2015, 06:31 |
|
Зарегистрирован: 19 янв 2008, 18:48 Сообщения: 5991 Откуда: USA
|
Balsamic Roast Beef Recipe INGREDIENTS 1 3-4 pound boneless roast beef (chuck or round roast) 1 cup beef broth ½ cup balsamic vinegar 1 tablespoon Worcestershire sauce 1 tablespoon soy sauce 1 tablespoon honey ½ teaspoon red pepper flakes 4 cloves garlic, chopped INSTRUCTIONS Place roast beef into the insert of your slow cooker. In a 2-cup measuring cup, mix together all remaining ingredients. Pour over roast beef and set the timer for your slow cooker. (4 hours on High or 6-8 hours on Low) Once roast beef has cooked, remove from slow cooker with tongs into a serving dish. Break apart lightly with two forks and then ladle about ¼ - ½ cup of gravy over roast beef. Store remaining gravy in an airtight container in the refrigerator for another use. NOTES
If you prefer a more pronounced flavor, once the roast beef has been removed, use a fat separator on the gravy and then pour the gravy into a saucepan over medium heat. Simmer until the gravy has reduced by half.
|
|
 |
|
 |
|
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4 |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
|
|
|