ФОРУМ РУССКИХ НЕВЕСТ И ЖЕН
https://www.tutnetam.com/

супер луковый суп
https://www.tutnetam.com/viewtopic.php?f=48&t=81189
Страница 1 из 1

Автор:  MiaMia [ 13 апр 2012, 22:54 ]
Заголовок сообщения:  супер луковый суп

недавнов Лас вегасе в кафе Мон ами Габи ели суп луковый,объедение.нашла рецепт но немного модифицировала
оч вкусно
одно НО! суп уже доели а весь дом пропах луком..не вытяжка не помгла ни сквозняки
________________________________________
на кастрюлу 2,5 литра(10 cups)
Ingredients:
4 Large yellow onions, diced large
1/2 stick unsalted butter
1 Tbsp olive oil
1tbl spoon brown sugar
1 Tbsp red wine vinegar(Kroger section of oils
and vinegars(very cheap bottle(12.7 oz) with red liquid)
1/4 or lil more Cup dry sherry wine(Kroger at wine section ~ Taylor cream sherry~18alc
1 tea spn thyme, minced
1 tsp sea salt
2 tsp fresh ground black pepper
1 large bay leaf
3 Cups quality beef broth (4 cans of kroger beef broth)
1 Cup water

Topping:
Toasted french bread, 3/4 inch thick(я купила обычную упаковку крогерского резаного хлеба белого)
упаковка-брусок из Крогера в разделе сыры(там где крошенные) quality Swiss cheese)
Fresh grated Parmesan Cheese

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
я жарила лук в сковороде
melt the butter and olive oil over low heat (don't cook on medium heat). Add onions and salt and cook
covered SLOWLY(я готовила без крышки), stirring occasionally
until onions are a golden brown. Takes about 30+ minutes and cooking
SLOWLY is the key to a fantastic taste.
Add vinegar and wine and simmer 10 minutes
(still at a low heat until it barely bubbles). Add remaining ingredients
and simmer for 30-45 min)


Preheat broiler in oven.
Ladle into heatproof soup crocks and top with toasted bread (ya gotta work quick now) and place slice of Gruyere on top. Sprinkle 1 Tbsp Parmesan cheese on top and melt under broiler until golden brown.(2-4 минуты или до красивой корочки)
Serve immediately.

Вложения:
12042012562.jpg
12042012562.jpg [ 115.6 КБ | Просмотров: 906 ]

Автор:  Nicole+ [ 13 апр 2012, 23:43 ]
Заголовок сообщения:  Re: супер луковый суп

спасибо, за подробное описание!


MiaMia писал(а):
недавнов Лас вегасе в кафе Мон ами Габи ели суп луковый,объедение.нашла рецепт но немного модифицировала
оч вкусно
одно НО! суп уже доели а весь дом пропах луком..не вытяжка не помгла ни сквозняки
________________________________________
на кастрюлу 2,5 литра(10 cups)
Ingredients:
4 Large yellow onions, diced large
1/2 stick unsalted butter
1 Tbsp olive oil
1tbl spoon brown sugar
1 Tbsp red wine vinegar(Kroger section of oils
and vinegars(very cheap bottle(12.7 oz) with red liquid)
1/4 or lil more Cup dry sherry wine(Kroger at wine section ~ Taylor cream sherry~18alc
1 tea spn thyme, minced
1 tsp sea salt
2 tsp fresh ground black pepper
1 large bay leaf
3 Cups quality beef broth (4 cans of kroger beef broth)
1 Cup water

Topping:
Toasted french bread, 3/4 inch thick(я купила обычную упаковку крогерского резаного хлеба белого)
упаковка-брусок из Крогера в разделе сыры(там где крошенные) quality Swiss cheese)
Fresh grated Parmesan Cheese

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
я жарила лук в сковороде
melt the butter and olive oil over low heat (don't cook on medium heat). Add onions and salt and cook
covered SLOWLY(я готовила без крышки), stirring occasionally
until onions are a golden brown. Takes about 30+ minutes and cooking
SLOWLY is the key to a fantastic taste.
Add vinegar and wine and simmer 10 minutes
(still at a low heat until it barely bubbles). Add remaining ingredients
and simmer for 30-45 min)


Preheat broiler in oven.
Ladle into heatproof soup crocks and top with toasted bread (ya gotta work quick now) and place slice of Gruyere on top. Sprinkle 1 Tbsp Parmesan cheese on top and melt under broiler until golden brown.(2-4 минуты или до красивой корочки)
Serve immediately.

Страница 1 из 1 Часовой пояс: UTC − 6 часов
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/